Clean Bandit представиха видеото към „Solo“ с Деми Ловато

Written by on 2 юни 2018

Clean Bandit са щастливи да разкрият режисираното от тях видео към парчето “Solo”. Следвайки сюжета на текста, който носи силното послание да откриеш себе си след раздяла, видеото, в което участват Clean Bandit и Деми Ловато, е пореден пример за безпрецедентния иновативен подход на групата.

Излязлата по-рано този месец песен официално има най-силното начало за сингъл на Clean Bandit. След като събра над 20 милиона слушания през първата седмица от излизането си и се класира на 12-то място в класацията за сингли на Великобритания, и 26-то в класацията на Spotify, летният химн има всичко необходимо да нареди Clean Bandit сред най-успешните създатели на хитове на съвременната музикална сцена.

 

Парчето “Solo” беше добавено към списъка “Today’s Hits” на Apple Music, като също така влезе в топ 10 в “Today’s Top Hits” на Spotify, и получи подкрепа от радиостанциите във Великобритания, включително Radio 1, Radio 2, Kiss и Capital.

Освен това, сингълът оглави класацията на Shazam Великобритания и се изкачи на 9-то място в Official Singles Chart в Обединеното кралство тази седмица.


Current track

Title

Artist

Background